Επικοινωνία

Email: [email protected]

Τηλ.: 2106120875

Κιν.: 6985775773 (Whatsapp)

Διεύθυνση: Νικολάου Καζαντζάκη 9, Πεύκη, 15121, Αθήνα

 

Η εταιρεία GREECING δραστηριοιποιείται τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι του ελληνικού Real Estate. Βασιζόμενη στην εμπειρία των ανθρώπων της, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ακρίβειας.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας στην αγορά ακίνητα υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζουν τιμή με απόδοση. Η εταιρεία αναλαμβάνει τόσο την εύρεση του κατάλληλου ακίνητου όσο και την ανακαίνιση, την διακόσμηση, ή ακόμα και την μεταπώληση του ακινήτου για επενδυτικούς σκοπούς.

Tα ακίνητα που διαθέτει στο portfolio της η εταίρεια είτε προς πώληση είτε προς ενοικίαση, προέρχονται από αξιόπιστους πελάτες με μακροχρόνια συνεργασία, ενώ οι εκτιμητές της εταιρείας έχουν αναλάβει να διασφαλίσουν και να αξιολογήσουν τα στοιχεία και τις τιμές όλων των ακινήτων, προτού τα συγκεκριμένα ακίνητα αναρτηθούν σε κάποια από τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Μεγάλο μέρος των ακινήτων της εταιρείας δεν αναρτώνται στο διαδίκτυο, ωστόσο βρίσκονται στην διάθεση του ενδιαφερόμενου αγοραστή, κατόπιν σχετικής ζήτησης.

Η εταιρεία βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον πελάτη, αξιολογεί την αγορά των ακινήτων και αναλύει μαζί του τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ενεργώντας πάντα με σεβασμό και διαφάνεια απέναντί του

Για περισσότερες πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πάρε μια γρήγορη προσφορά