Σχετικά με εμάς

Greecing ... και ό,τι ψάχνεις είναι εδω!

Η εταιρεία GREECING δραστηριοιποιείται τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι τoυ ελληνικού Real Estate, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των ανθρώπων της για παροχή υπηρεσίων υψηλής ποιότητας και ακρίβειας. Οι δραστηριότητες της εταιρείας εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας στην αγορά ακίνητα πλούσιων προδιαγραφών που συνδυάζουν τιμή με απόδοση. Η εταιρεία αναλαμβάνει τόσο να βρεί για τον πελάτη της το κατάλληλο ακίνητο ή επαγγελματικό χώρο που επιθυμεί, αλλά και κατόπιν συνενόησης μαζί του, αναλαμβάνει την ανακαίνιση, την διακόσμηση, ακόμα και την μεταπώληση του ακινήτου για επενδυτικούς σκοπούς.

Tα ακίνητα που διαθέτει στο portfolio της η εταίρεια είτε προς πώληση είτε προς ενοικίαση, προέρχονται από έμπειστους και αξιόπιστους πελάτες με μακροχρόνια συνεργασία, ενώ οι εκτιμητές της εταιρείας έχουν αναλάβει να διασφαλίσουν και να αξιολογήσουν τα στοιχεία και τις τιμές όλων των ακινήτων, με γνώμονα τις τιμές της αγοράς αλλά και των δυνατοτήτων της, προτού φυσικά το ακίνητο αναρτηθεί σε κάποια από τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Μεγάλο μέρος των ακινήτων της εταιρείας δεν αναρτώνται στο διαδίκτυο, ωστόσο βρίσκονται στην διάθεση του ενδιαφερόμενου αγοραστή, κατόπιν σχετικής ζήτησης.

Η εταιρεία βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον πελάτη της, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες του. Αξιολογεί την αγορά των ακινήτων και αναλύει μαζί του τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Εκπροσωπεί πάντα με σεβασμό και διαφάνεια τα ακίνητα των πελατών της.

Πάρε μια γρήγορη προσφορά